вівторок, 01 листопада 2016 08:33

Українські захисники потрапили під артобстріл

Українські захисники потрапили під артобстріл
Фото: uapress.info

На Донбасі протягом минулої доби зафіксували 36 обстрілів.

Про це заявив керівник прес-центру штабу АТО Віктор Шубець.

"Обстріли на сході України по позиціях ЗСУ продовжуються. Бойовики застосовують проти українських воїнів важке озброєння.

На маріупольському напрямку зафіксовано 17 обстрілів. Поблизу Гранітного, Лебединського, Гнутового та Новотроїцького противник вів вогонь із кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї. У Березному - із озброєння БМП. У районі Степного бойовики відкрили вогонь із мінометів 120-го калібру, а в Широкиному та Красногорівці - із мінометів калібрів 82 мм та 120 мм.

На луганському напрямку окупанти 9 разів порушили режим припинення вогню. У районах Нижньотеплого та Лопаскиного ворог використав проти сил АТО гранатомети та стрілецьку зброю, а по захисниках Кримського стріляли з мінометів та ствольної артилерії калібрів 120 та 122 мм.

На донецькому напрямку відбулось 10 обстрілів. У Луганському російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів вогонь БМП, а в Авдіївці, шахті Бутівка, Верхньоторецькому - міномети 82-го калібру, кулемети, гранатомети та стрілецьку зброю", - розповів Шубець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили АТО відбили атаку диверсантів, ворог зазнав втрат

"З опівночі відбулося 7 обстрілів позицій ЗСУ. Більшість із них - на маріупольському напрямку", - додав речник штабу АТО.

За інформацією групи "Інформаційний спротив", бойовики переміщують техніку в район Донецька.

Зараз ви читаєте новину «Українські захисники потрапили під артобстріл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути