пʼятниця, 10 лютого 2017 08:44

У штабі розповіли про активність бойовиків за добу

У штабі розповіли про активність бойовиків за добу
Фото: uapress.info

За добу на Донбасі зафіксували 61 обстріл. Втрат серед українських військових немає.

Про це повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

Зокрема, на донецькому напрямку з мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Луганське, Авдіївку, Троїцьке та Верхньоторецьке. Із гранатометів та стрілецької зброї – Зайцеве, Авдіївку, Опитне та Піски. По наших позиціях в районі Авдіївки та Опитного вогонь вели БМП противника.

На луганському напрямку з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї загарбники обстріляли Шарів Кут, Лобачеве, Новоолександрівку та Новозванівку. БТР вів вогонь по Водяному.

На маріупольському напрямку з мінометів – Водяне та Павлопіль. Із гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Новотроїцьке, Широкине, Мар'їнку, Гнутове, Лебединське, Водяне. Наших захисників у районі Широкиного обстрілювала БМП противника.

"Російсько-окупаційні війська продовжили після 00:00 обстрілювати наші позиції. Із гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї вели вогонь по Гнутовому, Павлополю, Водяному, на донецькому напрямку - по Луганському, на луганському - по Новозванівці. Загалом 8 обстрілів. Імовірно, із їхньої точки зору, режим тиші - це коли не веде вогонь артилерія. Сподіваюся, що хоча б так буде", - зазначив Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрили махінацію з закупівлями російських двигунів для БТР

Зранку 8 лютого загинув ватажок батальйону "Сомалі" Михайло Толстих. Убивство сталося на базі батальйону в Донецьку.

У вбивстві Ґіві зізналися його спільники.

Зараз ви читаєте новину «У штабі розповіли про активність бойовиків за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути