середа, 21 грудня 2016 15:55

У штабі АТО заперечили звинувачення волонтерів

У штабі АТО заперечили звинувачення волонтерів

Прес-центр штабу АТО відповів волонтерам, що в зоні проведення АТО вистачає спеціального транспорту для перевезення й транспортування поранених.

Запис з'явився на офіційній сторінці прес-штабу АТО у Facebook.

Командування високо оцінило роботу військових медиків, завдяки якій вдалося врятувати не одне життя військовослужбовця й наголосило на тому, що у їх розпорядженні є мікроавтобуси "швидкої допомоги" та БТР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери назвали імена загиблих на Світлодарській дузі

"Звісно, волонтери відігравали і відіграють важливу роль в усіх сферах військового життя. Не один десяток автомобілів, що рятують наших хлопців, з'явилися на передовій саме завдяки волонтерам", - зазначили у прес-центрі.

А от мережу сколихнуло відео, в якому волонтер Сергій Єрмаков говорить про те, що "вантаж 300" (поранених. - Gazeta.ua) з поля бою евакуюють волонтерським транспортом. "Немає жодної машини на двох крайніх позиціях для того, щоб завезти туди БК. Ми, волонтери, завозимо на передову не тільки пиріжки, а й боєкомплект. Це неправильно. Ми зобов'язані їх вивезти, щоб вижили, у своїх волонтерських машинах", - поскаржився Єрмаков.

Зараз ви читаєте новину «У штабі АТО заперечили звинувачення волонтерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути