середа, 21 грудня 2016 13:55

"Чому люди їдуть на передок у розбитих "Жигулях"?" - волонтери показали, як вивозять поранених з боїв

"Чому люди їдуть на передок у розбитих "Жигулях"?" - волонтери показали, як вивозять поранених з боїв

Поранених на Світлодарській дузі вивозять у волонтерських машинах. Про це йдеться у відео з YouTube на каналі Сергія Єрмакова.

"Я звертаюсь до президента України та Міністра оборони. У мене єдине питання. Зараз ми перебуваємо неподалік Дебальцевого. За спиною йде бій. Зараз ми допомагаємо вивозити "300-х". Допомагаємо перевантажувати. Чому ми вивозимо "300-х" офіційних солдатів Збройних сил України у волонтерських машинах? Чому люди їдуть на "передок" у збройних силах України в розбитих "Жигулях", у волонтерських бусах, "Газелях"? Автобуси, якими Міноборони зобов`язане забезпечити, стоять у Києві", - говорить у відео волонтер

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери назвали імена загиблих на Світлодарській дузі

"Чому 25-й батальйон немає жодної машини для вивозу "300-х"? Немає ні одної машини на двох крайніх позиціях для того, щоб завезти туди БК. Ми волонтери, завозимо на передову не тільки пиріжки, а й боєкомплект. Це неправильно. Ми зобов`язані їх вивезти, щоб вижили, в своїх волонтерських машинах. Чому ця війна відбувається за народні гроші? Де державний бюджет? Чому ми відстрілюємось, відгризаємось зі стрілецької зброї, якщо у мене зараз за спиною працюють сепарські бехи, важкі міномети?".

Про бійню на Світлодарській дузі та звільнення заручників українські представники говоритимуть на засіданні Тристоронньої контактної групи у Мінську.
Зараз ви читаєте новину «"Чому люди їдуть на передок у розбитих "Жигулях"?" - волонтери показали, як вивозять поранених з боїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути