четвер, 11 серпня 2016 11:07

У Піски прибули російські снайпери

У Піски прибули російські снайпери
Фото: www.ntv.ru

Росія відправила у селище Піски неподалік Донецька групу своїх снайперів.

Про це повідомляє у Facebook координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"На лінію зіткнення в районі Пісків прибув новий підрозділ снайперів супротивника - близько 15 осіб. Це військовослужбовці спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ.
У районі Мар'їнки триває ротація підрозділів противника. Зокрема, військовослужбовців ЗС РФ з Іванового змінюють в/с із Владикавказа", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли з гранатометів блокпости

Також командування бойовиків боїться, що українська армія піде в наступ та заблокує місто Горлівку, що зараз контролює так звана ДНР.

"Командування російсько-терористичних військ впевнене, що українські війська проводитимуть масштабний наступ, щоб відрізати Горлівку. У зв'язку з цим противник створює рубіж оборони між Червоним Партизаном та Єнакієвим, на південь від траси Е50. Південніше Єнакієвого триває активне обладнання позицій, між Пантелеймонівкою і Верхньою Кринкою спостерігають рух автотранспорту і бронетехніки (за останню добу близько 20 одиниць автотранспорту, переважно вантажні та спецмашини, 4 бензовози, 8 одиниць БМП-1,2, 2 од. БРМ-1К)", - зазначив Тимчук.

Нагадаємо, від початку 11 серпня на маріупольському напрямку бойовики чотири рази обстрілювали позиції українських військових. Під вогонь потрапили Тарамчук і Талаківка.

Зараз ви читаєте новину «У Піски прибули російські снайпери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути