середа, 03 серпня 2016 21:23

У Мінську обговорили відновлення залізниці і водопостачання на Донбасі

У Мінську обговорили відновлення залізниці і водопостачання на Донбасі

Під час засідання обговорювалося питання незаконного присвоєння майна України, відновлення залізниці і водопостачання на окупованому Донбасі.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Учасники підгрупи з економічних питань домовилися звернутися в ОБСЄ для того, щоб організація виступила посередником у вирішенні цього питання.

Він також поінформував про початок зрушень щодо забезпечення заробітною платою працівників залізної дороги в окремих районах Донецької й Луганської областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авдіївку та Майорськ окупанти обстріляли із 120 та 82 мм мінометів та гранатометів - штаб

"На ділянці Китовка – Майорськ для поновлення ремонтних робіт необхідне повне припинення вогню. Раніше ремонтні роботи вже проводилися, але були перервані", – наголосив спецпредставник ОБСЄ. Сайдік також повідомив, що в питаннях водопостачання на Донбасі також є зрушення. "Міністерство юстиції України планує визначити тарифи на постачання води", – каже він.

Нагадаємо, Польща прийняла мільйон українських біженців, заявила польський прем'єр Беата Шидло на заклик папи Франсика надавати допомогу втікачам із регіонів конфліктів.

Зараз ви читаєте новину «У Мінську обговорили відновлення залізниці і водопостачання на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути