вівторок, 17 січня 2017 11:35

У Міноборони розповіли, скільки боєприпасів закуплять для Збройних сил

У Міноборони розповіли, скільки боєприпасів закуплять для Збройних сил
wartime.org.ua

2017 року планують закупити для Збройних сил України 3,5 млн боєприпасів і набоїв різного призначення. І 12 тис. зразків озброєння та техніки.

Про це під час брифінгу 17 січня повідомила речник Міноборони України Оксана Гаврилюк, передає УНН.

"Минулого року державні підприємства передали Міністерству оборони понад 154 тисячі одиниць боєприпасів різного призначення. А також близько 14,5 тисячі зразків озброєння й військової техніки, обладнання та майна. Зокрема, майже 1,3 тисячі одиниць ракетно-артилерійського озброєння, близько 600 засобів розвідки та спостереження, майже 70 одиниць бронетанкового озброєння і техніки, понад 400 одиниць автомобільної техніки. Також літаки, вертольоти, безпілотні авіаційні комплекси, радіолокаційні станції", - нагадала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні почали навчання резервістів

Завод ім. Малишева у Харкові готовий передати партію сучасних танків "Оплот" Таїланду. Контракт між сторонами передбачає купівлю 49 бойових машин.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони розповіли, скільки боєприпасів закуплять для Збройних сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути