середа, 21 вересня 2016 15:41

У лісі на Донбасі знайшли труп харків'янина

У лісі на Донбасі знайшли труп харків'янина
Фото: piter.tv

14 вересня співробітники гуманітарної місії "Чорний тюльпан" і гуманітарного проекту ЗСУ "Евакуація 200" знайшли місце поховання невідомої людини й повідомили в поліцію. Труп був прикопаний у лісовому масиві за селищем Ямпіль Лиманського району Донецької області.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Донеччини.

Під останками знайшли автомобільні номери.

Перевірка показала, що вони - від автомобіля "Форд Скорпіо", зареєстрованого на жителя Харкова 1988 р.н. Правоохоронці перевірили власника транспортного засобу за всеукраїнськими обліковими базами і встановили, що він два роки вважається безвісти зниклим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На блокпосту затримали "прихильницю Новоросії"

Поки офіційно особа померлого не встановлена, але є дані, що підтверджують належність останків саме харків'янину.

26-річний харків'янин поїхав на Донеччину в червні 2014 року. Хотів вивезти сім'ю друга, але до місця призначення не доїхав. Востаннє молодого чоловіка бачили в Лиманському районі. Місцеві жителі повідомляють, що його затримали на блокпосту ДНР. У поліцейських є підстави вважати, що саме його останки виявили 14 вересня похованими в лісі поблизу Ямполя.

Нагадаємо, 2016 року поліцейські встановили місцезнаходження більш як 350 безвісти зниклих у зоні АТО. Поки що не розшукали близько 1,5 тис. осіб. Понад половина з них зникли на окупованій території.

Зараз ви читаєте новину «У лісі на Донбасі знайшли труп харків'янина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути