вівторок, 03 січня 2017 09:55

Тука розповів, коли закінчиться війна на Донбасі

Тука розповів, коли закінчиться війна на Донбасі

Українській армії поки що не вистачає сили повернути Донбас військовим шляхом. Але скоро це може стати реальним сценарієм завершення збройного конфлікту.

Такою думкою поділився заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука.

"Без економічного забезпечення будь-яка війна дуже скоро завершується поразкою. Додам, що я не поділяю сарказм, який іноді лунає: "От, знову чекатимемо доки нам хтось допоможе, знову чекатимемо, доки запрацюють санкції". Так, шановні, - чекатимемо! Ми зіткнулись у протистоянні з однією з найпотужніших армій світу! Ми достойно витримали натиск і втримали ворога!" - зауважив замміністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У штабі АТО розповіли, чим завершиться Світлодарська дуга

Тука наголосив на необхідності проведення докорінної реформи всередині країни. Адже без економічної складової, завдяки лише зброї, врегулювати ситуацію на Донбасі буде дуже тяжко.

Раніше військовий експерт Олексій Арестович передбачив, що "точкові" зіткнення українських військовиків з окупантами триватимуть на Донеччині у районі Світлодарської дуги ще кілька місяців.

Зараз ви читаєте новину «Тука розповів, коли закінчиться війна на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути