четвер, 15 грудня 2016 17:55

Терорист оголосив голодування на знак протесту проти політики ДНР

Терорист оголосив голодування на знак протесту проти політики ДНР
ok.ru

Прибічник ДНР із Шахтарська Норайр Симонян оголосив голодування.

Про це сепаратист написав в "Одноклассниках".

Симонян пообіцяв 22 грудня почати безстрокове голодування проти влади ДНР. Останньою краплею для колись палкого прихильника відокремлення Донеччини стала загибель його сина. Теж, до речі, бойовика.

Цікаву заяву зробила й інша прихильниця "руского міра" Валентина Толкачева з Донецька. У Facebook вона прокоментувала слова Симоняна: "Если бы он знал, что все так будет, то в 2014-м воевать не пошел бы" .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лавах ДНР масове дезертирство та нестача людей

Нагадаємо, понад два роки Донеччина перебуває під окупацією бойовиків. Після референдуму 11 травня 2014 року вони проголосили так звану Донецьку народну республіку. Бойовики ніколи не відрізнялися логікою вчинків і продуманою тактикою. Але зараз у лавах сепаратистів як ніколи помітні розгубленість і незлагодженість дій. Відомі непоодинокі випадки, коли учні місцевих шкіл захищали вчителів, котрих батьківський комітет звинувачував у проукраїнській позиції.

Зараз ви читаєте новину «Терорист оголосив голодування на знак протесту проти політики ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути