понеділок, 13 червня 2016 10:00

Штаб АТО назвав найнебезпечніші напрями у зоні АТО

Штаб АТО назвав найнебезпечніші напрями у зоні АТО
Фото: day.kyiv.ua

Увечері 13 червня бойовики активізувались та збільшили кількість обстрілів по позиціях сил АТО. Під найбільш інтенсивним вогнем опинився Донецький напрям.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямі пізно увечері під мінометним вогнем опинились позиції українских військових поблизу Авдіївки, Ленінського та Новгородського.

Із БМП та зенітних установок ЗУ-23-2 противник обстріляв укріплення сил АТО поблизу Троїцького, Новгородського та Луганського.

На Маріупольському напрямі бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів поруч із Красногорівкою, Мар"їнкою, Водяним і Талаківкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За тиждень на Донбасі знищили 10 бойовиків

На Луганському напрямі було відносно спокійно. Неприцільний обстріл із гранатометів бойовики вели неподалік Новозванівки.

За минулу добу вони 40 разів відкривали вогонь. Із них 27 - на Донецькому, 12 - на Маріупольському та 1 - на Луганському напрямках.

Нагадаємо, у ніч на 12 червня бойовики обстріляли блокпост "Майорськ".

Зараз ви читаєте новину «Штаб АТО назвав найнебезпечніші напрями у зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути