понеділок, 27 лютого 2017 13:49

Рубана затримали на шляху в ДНР

Рубана затримали на шляху в ДНР

Співробітники Служби безпеки затримали на контрольному пункті "Мар'їнка" керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана.

Про це повідомила журналістка Ірина Сампан у своєму Facebook.

"Керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана затримала СБУ на КПВВ "Мар'їнка". Він їхав в ОРДЛО за Надією Савченко", – пише журналістка.

Вона додала, що спецслужбовці допитують Володимира Рубана декілька годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились подробиці поїздки Савченко до окупованого Донецька

В управлінні СБУ у Донецькій області не змогли ані спростувати, ані підтвердити інформацію про затримання Володимира Рубана, пише "Громадське радіо".

"Вказане КПВВ не є зоною нашої дії, тому чітко вказати ми не можемо. Нам відомо, що вказана особа о 09:00 ранку була в черзі на в'їзд до непідконтрольної території. Як там ситуація розвивається зараз, або на той момент, у нас таких даних нема",– зазначили в СБУ.

Речниця СБУ Олена Гітлянська підтвердила інформацію про затримання Володимира Рубана.

"На Донеччині СБУ допитує Володимира Рубана через з фактом порушення ним встановленого порядку перетину лінії розмежування у районі проведення АТО. Також вивчають питання щодо можливого скасування дозволу про перетин лінії зіткнення громадянину України Рубану", – йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Рубана затримали на шляху в ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути