пʼятниця, 25 листопада 2016 14:56

Росія збільшує кількість заручників на Донбасі

Росія збільшує кількість заручників на Донбасі

Російські куратори терористів на Донбасі наказали збільшити кількість заручників із проукраїнськи налаштованих місцевих. Таку інформацію оприлюднив аналітичний відділ громадської організації "Права Справа".

"На останніх переговорах у Мінську представники України в гуманітарній підгрупі зробили компромісні пропозиції бойовикам для звільнення заручників. Голова Служби безпеки України Василь Грицак заявив про готовність до обміну заручниками за формулою "один до трьох". Делегації самопроголошених "республік" категорично відмовилися. Це пов'язано з позицією офіційного Кремля", - повідомив "Обозревателю" Дмитро Снєгирьов.

Протягом останніх тижнів значно зросли випадки незаконних затримань працівниками спеціальних служб самопроголошених республік місцевих за звинуваченнями у співпраці з українськими спецслужбами та ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських військових запросили на навчання в Емірати

Працівники МДБ використовують провокаційні акти з підривів пам'ятних знаків, встановлених окупаційною адміністрацією на території тимчасово окупованих районів Луганської і Донецької областей.

Збільшення кількості заручників бандити використовують як важіль тиску на українську сторону у роботі гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи. На останніх переговорах терористи вимагали звільнити 730 поплічників з тих, які здійснили злочини проти України.

Нещодавно колишньому полоненому 45-річному Володимиру Жемчугову, який підірвався на мінному полі, успішно видалили осколок. Також у чоловіка значно покращився зір.

Зараз ви читаєте новину «Росія збільшує кількість заручників на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути