середа, 21 вересня 2016 08:51

Росія годує військових рибою, яка прострочена 20 років

Росія годує військових рибою, яка прострочена 20 років

Росіяни годують бойовиків Донбасу простроченими продуктами, а також постачають боєприпаси з вичерпаним терміном придатності.

Така інформація з'явилася на сторінці ГУР Міноборони України у Фейсбуці.

У повідомленні йдеться про те, що нещодавно на продовольчу базу в Донецьку привезли заморожену рибу, яка була закладена на зберігання в державний резерв Росії в далекому 1960 році. Раніше на Донбас вже постачали прострочену тушонку, також з державних запасів, і влітку нею отруїлися бойовики в Макіївці. Також окупанти завозять на Донбас боєприпаси з простроченим терміном придатності. У розвідці підкреслили, що такі продукти і боєприпаси РФ змушена поставляти з-за серйозних економічних проблем.

Зменшення фінансування агресор вміло компенсує поставками їжі і боєприпасів, які десятиліттями лежали на складах тривалого зберігання. І консерви, і риба, і боєприпаси не відповідають жодним стандартам якості, додають у розвідці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13 обстрілів за добу: бойовики не гребують великокаліберними мінометами

Зараз ви читаєте новину «Росія годує військових рибою, яка прострочена 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути