вівторок, 10 січня 2017 18:05

Російський кадровик обізвав бойовиків ЛНР наволоччю

Російський кадровик обізвав місцевих ополченців "наволоччю" після того. Як бойовики жорстоко познущалися над ним і ледве не вбили.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав волонтер і журналіст Юрій Бутусов.

"Лейтенант ЛНР" й командир взводу 7-ї мотострілецької бригади Антон Раєвський поїхав з окупованого Донбасу після того, як нетверезі бойовики жорстоко побили його і заледь не розстріляли. І це лише через те, що він "посмів" зробити їм зауваження.

Після цього кадровик різко змінив свою думку про "доблесних ополченців" і розповів про те, що побачив на Донбасі.

Автор: Марина Полтавець
  Антон Раєвський - лейтенант ЛНР і палкий прихильник нацизму
Антон Раєвський - лейтенант ЛНР і палкий прихильник нацизму

"Російська військова техніка вбита в мотлох, нестатутні відносини, повальне пияцтво і так далі, а люди реально вірять, що вони підуть в наступ на ЗСУ. Ставилися до мене з побоюванням. Тим більше, коли я проводив політику сухого закону, міг відняти горілку і вилити, здати цих військовослужбовців вищестоящому командуванню", - розповідає Раєвський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний бойовик кинув у людей гранату

Виявилося, що для того, аби бути хорошим командиром для терористів, потрібно заплющувати очі на всі їх недоліки й промахи.

Автор: Марина Полтавець
  Військове посвідчення Раєвського, підписане Гіркиним-Стрєлковим
Військове посвідчення Раєвського, підписане Гіркиним-Стрєлковим

"У світлі всього цього я змінив своє ставлення до цієї війни і був змушений звідти виїхати. Тому що воювати з цим набродом за якісь ідеали - це смішно", - зізнався російський кадровик.

Напруженість у відносинах між особовим складом підрозділів противника та командним складом російських окупаційних військ зростає постійно. Так, наприкінці грудня на одній із передових позицій 7-ї окремої мотострілецької бригади відбулося збройне зіткнення. Перестрілка сталась між офіцерами, які прибули для контролю, і військовослужбовцями, які перебували на бойових позиціях у стані алкогольного сп'яніння. Одного військовослужбовця вбили, ще кілька дістали поранення.
Зараз ви читаєте новину «Російський кадровик обізвав бойовиків ЛНР наволоччю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути