вівторок, 27 грудня 2016 11:08

П'яні бойовики влаштували перестрілку з "офіцерами" ЛНР

П'яні бойовики влаштували перестрілку з "офіцерами" ЛНР

Зростає напруженість у відносинах між особовим складом підрозділів противника та командним складом російських окупаційних військ. Вони виконують завдання на передових позиціях. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

На одній із передових позицій 7-ї окремої мотострілецької бригади відбулося збройне зіткнення. Перестрілка сталась між офіцерами, які прибули для контролю, і військовослужбовцями, які перебували на бойових позиціях у стані алкогольного сп'яніння. Одного військовослужбовця вбили, ще кілька дістали поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики залишилися з порожніми кишенями на свята

Командування 1-ї окремої мотострілецької бригади застосовує заходи з посилення контролю за військовою дисципліною та щодо відповідальності за втрату зброї, боєприпасів і матеріальних засобів. Із 26 грудня бригаду перевели на казармене положення.

26 грудня бойовик кинув у жителів Донецька гранату. Від вибуху місцеві дістали численні поранення кінцівок. Їх госпіталізували до лікарні.
Зараз ви читаєте новину «П'яні бойовики влаштували перестрілку з "офіцерами" ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути