неділя, 11 грудня 2016 09:53

Російські війська 70 разів обстрілювали українські позиції

Російські війська 70 разів обстрілювали українські позиції

Минулої доби російсько-окупаційні війська 70 разів обстрілювали наші позиції на всіх напрямках. Про це повідомляє прес-штаб АТО. Більшість обстрілів відбулося на Маріупольському напрямку. З артилерії 152 та 122 міліметри окупанти обстріляли Водяне, Широкине, Лебединське, Талаківку, а з мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Широкине, Талаківку, Красногорівку, Лебединське, Гнутове, Мар'їнку та Павлопіль. По Широкиному вогонь вів і танк.

На Луганському напрямку зі 122 міліметрової артилерії обстріляли Новотошківку, з мінометів – Новозванівку, Троїцьке та Кримське. З гранатометів та стрілецької зброї - Станицю Луганську, Новозванівку, Лопаскіне, Попасну, Новоолександрівку.

На Донецькому напрямку з 82 міліметрових мінометів окупанти вели вогонь поблизу Луганського, а в районі Авдіївки, Верхньоторецького та Зайцевого – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Російські війська 70 разів обстрілювали українські позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути