четвер, 09 лютого 2017 08:20

Російська артилерія лупить по всіх напрямках

Російська артилерія лупить по всіх напрямках
Фото: 5.ua

За минулу добу на Донбасі зафіксували 82 обстріли. Втрат серед українських військових немає.

Про це повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Обстріли (Авдіївки - Gazeta.ua) тривали вчора і є сьогодні. У порівнянні з попередніми днями набагато менше", - зазначив він.

"Обстріли з артилерії на всіх напрямках. На донецькому зі 152-міліметрової обстрілювали Луганське. Із мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Невельське, Верхньоторецьке, Кам'янку, Авдіївку, Опитне, Піски, Троїцьке, Луганське, Миронівське та Зайцеве. По Луганському та Авдіївці вогонь вели танки.

На луганському напрямку з артилерії 152 та 122 міліметра обстрілювали Новотошківське та Кримське. Із мінометів – Малинове, а з гранатометів і стрілецької зброї – Катеринівку, Попасну, Кримське, Новозванівку, Жовте та Новоолександрівку. По Новозванівці вели вогонь БМП та БТР ворога.

На маріупольському напрямку зі 152 та 122-міліметрової артилерії обстріляли Мар'їнку, Лебединське та Широкине. Із мінометів – Широкине і Гнутове. Стріляли також зі стрілецької зброї. Під вогонь потрапило також Лебединське", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Авакова підказали Захарченку та Плотницькому, як зберегти життя

"Ніч пройшла неспокійно. На всіх напрямках вели вогонь. На донецькому з мінометів обстрілювали Луганське, із гранатометів та стрілецької зброї - Авдіївку та Піски. На луганському напрямку зі стрілецької зброї - Новоолександрівку. На маріупольському - Широкине та Водяне обстрілювали зі стрілецької зброї", - додав Матюхін.

Зранку 8 лютого загинув ватажок батальйону "Сомалі" Михайло Толстих. Убивство сталося на базі батальйону в Донецьку. На кадрах оприлюдненого в мережі відео видно, що від вибуху дуже пошкоджені всі п'ять поверхів будівлі.
Зараз ви читаєте новину «Російська артилерія лупить по всіх напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути