субота, 25 лютого 2017 09:04

Результати обстрілів: у Авдіївці зникло світло і тепло

Результати обстрілів: у Авдіївці зникло світло і тепло
Informator.media

За минулу добу зафіксували 92 обстріли. Дванадцять українських військових було поранено, четверо травмувались, повідомляють у прес-центрі АТО.

На Маріупольському напрямку зі 122 мм артилерії бойовики обстрілювали Павлопіль та Гнутове. Зі 120 міліметрових мінометів – Красногорівку, Гнутове та Широкине. З 82 мм мінометів – Водяне. З гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Новотроїцькому, Павлополю, Водяному, Гнутовому, та Широкиному.

На Донецькому напрямку зі 122 мм артилерії терористи обстрілювали Верхньоторецьке. З мінометів різних калібрів – Троїцьке, Піски, Луганське, Дачу, Зайцеве, Кам'янку, Новоселівку, Верхньоторецьке, Авдіївку. Також, протягом усього дня з гранатометів противник стріляв по Авдіївці, Дачах, Майорську, Зайцевому, Пісках, Луганському. З танків – по Пісках та Кам'янці, по Луганському – із БМП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шокуючі втрати росіян під Донецьком: оприлюднили список

На Луганському напрямку з мінометів, гранатометів, та стрілецької зброї ворог гатив по Новоолександрівці, Троїцькому та Новозванівці. Також, по Новозванівці окупанти вели вогонь з БМП.

24 лютого близько 23.00 через потужні обстріли з боку ворога в Авдіївці зникло електропостачання. У місті поступово знижується температура в системі опалення. Є проблеми з мобільним зв'язком та доступом до Інтернету.

Бойовики прицільними обстрілами зруйнували Донецьку фільтрувальну станцію. Про це повідомив голова донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський.

Зараз ви читаєте новину «Результати обстрілів: у Авдіївці зникло світло і тепло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути