четвер, 22 грудня 2016 11:00

Поранених на Світлодарській дузі вивозять цілодобово

Поранених на Світлодарській дузі вивозять цілодобово

Військові медики евакуюють поранених у боях на Світлодарській дузі цілодобово.

Про це повідомив командир медичної роти Валерій Ливенчук.

"Евакуація йде. З передової УАЗами витягуємо людей і переносимо в реанімобілі. Доставляємо до Бахмута. Робота цілодобова. Екіпажі змінюються по шість годин", - розповів про ситуацію у найгарячішій точці АТО Валерій Ливенчук.

Поблизу селища Луганське працює військовий пункт з надання першої медичної допомоги. Звідти поранених українських військових транспортують до Бахмута та до 65-й військового клінічного госпіталю.

Нині військові медики забезпечені усіма необхідними медикаментами для надання допомоги пораненим бійцям. Не виникає проблем із транспортом. Про це запевнив командир 25-го окремого мотопіхотного батальйону "Київська Русь" Євгеній Лавров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У штабі АТО заперечили звинувачення волонтерів

"Ці три машини ("Газель" від Міністерства оборони, Mitsubishi від Міністерства соцполітики та волонтерський Mercedes Sprinter. - Gazeta.ua) повністю забезпечують батальйон медичною технікою. Також у нас є бронетранспортери для вивезення поранених безпосередньо з поля бою. Їх у мене три", - каже командир.

Прес-центр штабу АТО вчора повідомив, що в зоні проведення бойових дій на Світлодарській дузі вистачає спеціального транспорту для перевезення й транспортування поранених. Заява стала відповіддю на відео, в якому волонтери скаржаться на брак спеціалізованого транспорту для вивезення поранених в 25-му окремому мотопіхотному батальйоні "Київська Русь".

Зараз ви читаєте новину «Поранених на Світлодарській дузі вивозять цілодобово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути