пʼятниця, 21 жовтня 2016 10:12

"Перемир'я": бойовики стріляють по силах АТО з артилерії та БТРів

"Перемир'я": бойовики стріляють по силах АТО з артилерії та БТРів

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО у всіх напрямках фронту.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп від фракції "Народний фронт" Дмитро Тимчук.

"По північних і східних околицях Водяного окупанти завдавали ударів зі 122-мм і 152-мм артилерії, окремих ударів - по балці на південь від цього населеного пункта, а також по східній околиці Лебединського. Короткий, але потужний артналіт - по передових позиціях сил АТО і на північ та північний захід від Широкиного.

Поблизу Красногорівки окупанти задіяли 2 мобільні вогневі групи - зафіксовані удари 120-мм мінометів та автоматичних 82-мм мінометів типу 2Б9 "Волошка". Двічі із замаскованих позицій відкривав вогонь БТР-80. Неподалік Авдіївки бойовики вели вогонь із СПГ-9М", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спостерігачі ОБСЄ зафіксували 310 вибухів на Донеччині

На південний схід від Луганського і на південний захід від Розсадків маневрувала бронегруппа противника (2 одиниці БМП-2), періодично відкриваючи прицільний вогонь зі штатного озброєння з коротких зупинок. Удари з 120-мм мінометів фіксували по Скелевому і передовим опорним пунктам сил АТО в цьому районі.

Поблизу Новозванівки були обстріли із ЗУ-23-2, неподалік Станиці Луганської - із 82-мм мінометів. На ділянках поблизу Авдіївки і Мар'їнки зафіксована активність снайперів супротивника.

Нагадаємо, за минулу добу, 20 жовтня, на Донбасі зафіксували 41 ворожий обстріл. Авдіївку обстріляли з танка.

Зараз ви читаєте новину «"Перемир'я": бойовики стріляють по силах АТО з артилерії та БТРів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути