Ексклюзиви
пʼятниця, 21 жовтня 2016 08:51

42 дитини ходять у пошкоджений снарядами дитсадок
8

У прифронтовому місті Мар'їнці є єдиний дитячий садок. Сюди ходять 42 дитини. Частина саду досі не відновлена. У 2014-2015 роках в заклад було багато прямих влучень з артилерії, повідомляє "Донбас-SOS".

За словами місцевих волонтерів, держава виділила гроші на ремонт, що дозволило відновити велику частину комплексу, але відремонтовані кімнати лякають пусткою через відсутність меблів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше за тривалий час бойовики пустили в хід танк

"У нас деякі меблі зачеплені снарядами. Є пошкоджені іграшки. Але іншого виходу, як водити дитину у садочок немає. Самі батьки здатися на меблі не можуть. Нам не вистачає на продукти. Роботи зараз практично немає. Я працюю у швейному цеху. До війни мала 5-6 тисяч заробітку. Було багато замовлень. Тепер ледь маємо 2 тисячі гривень і то не щомісяця", - розповідає мати 4-річної дівчинки Ірини.

Керівництво саду просить допомогти з покупкою меблів.

Зараз ви читаєте новину «42 дитини ходять у пошкоджений снарядами дитсадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути