четвер, 12 січня 2017 09:39

Організаторку референдуму покарали 5 роками ув'язнення

Організаторку референдуму покарали 5 роками ув'язнення

Жителька Краматорська за організацію незаконного референдуму 2014 року отримала 5 років в'язниці з випробувальним терміном. Про це інформує прес-служба прокуратури Донецької області.

"Під час судових слухань встановили, що в травні 2014 року жителька Краматорська, з метою зміни меж території та державного кордону України і виведення з-під юрисдикції України окремих адміністративно-територіальних одиниць Донецької області, організувала і керувала роботою однієї з так званих дільничних виборчих комісій під час проведення незаконного референдуму на території Краматорська", - йдеться в повідомленні.

Також обвинувачена контролювала і координувала роботу громадян, залучених як "члени дільничної комісії". Яким видавала так звані бюлетені для голосування, розподіляла між ними обов'язки в частині формування списків громадян, які завершили незаконне голосування, а також передавання бюлетенів збройним представникам незаконної організації ДНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові покарали сепаратиста

Рішенням суду жінку визнано винною. За організацію і проведення незаконного референдуму їй призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з випробувальним терміном на рік.

В Авдіївці через обстріл бойовиків перебита одна з двох ліній електропередач, знеструмлена Донецька фільтрувальна станція.
Зараз ви читаєте новину «Організаторку референдуму покарали 5 роками ув'язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути