четвер, 02 лютого 2017 10:19

ОБСЄ зафіксувала 42 "Гради" окупантів

ОБСЄ зафіксувала 42 "Гради" окупантів
vlasno.info

Безпілотник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксував в окупованому Міусинську 42 реактивні системи залпового вогню "Град" бойовиків ЛНР.

Про це передали в прес-службі місії, пише "ЛІГА.net".

"На основі даних повітряного спостереження виявили такі одиниці озброєння, розміщені з порушенням відповідних ліній відведення: 29 січня - 42 реактивні системи залпового вогню, на відомому місії полігоні біля підконтрольного ЛНР Міусинська", - зазначили в прес-службі.

Виявили 66 броньованих машин і 122 військові вантажівки на полігоні поблизу Міусинська. 20 буксируваних гаубиць - на полігоні терористів поблизу Бугаївки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійців АТО криють "Гради", танки й артилерія: є загиблі

За лініями відведення, проте за межами виділених районів зберігання спостерігачі бачили чотири танки Т-64. Вони маневрують у бойовому порядку на відомому місії полігоні поблизу окупованої Успенки.

За межами ліній відведення також зафіксовано щонайменше 38 танків неподалік окупованого села Мануйлівка, 5 танків на полігоні неподалік Бугаївки.

Спостерігачі ОБСЄ вперше за останні три дні потрапили до Ясинуватої.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ зафіксувала 42 "Гради" окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути