четвер, 02 лютого 2017 08:32

Бійців АТО криють "Гради", танки й артилерія: є загиблі

Бійців АТО криють "Гради", танки й артилерія: є загиблі
Фото: stainlesstlrat

За минулу добу бойовики 67 разів відкривали вогонь по українських бійцях. Під обстрілами загинули 2 воїни, 14 отримали поранення.

Про це повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Ніч (у районі Авдіївки. - Gazeta.ua) пройшла не набагато краще, ніж вчора. Не настав такий очікуваний мир, про який говорили на весь світ. Буквально недавно 122-міліметрова артилерія та танк вели вогонь по наших позиціях. Із реактивних систем залпового вогню "Град", 152- та 122-міліметрової артилерії вели вогонь по Авдіївці.

На маріупольському напрямку реактивна система "Партизан" вела вогонь по Широкиному. По інших населених пунктах - гранатомети, стрілецька зброя, великокаліберні кулемети. Обстріляли Талаківку, Новотроїцьке, Гнутове", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У штабі повідомили про страшні втрати сил АТО

29 січня бойовики активізувалися в районі Авдіївської промзони. Внаслідок інтенсивних обстрілів місто залишилося без світла, води та тепла. В Авдіївці оголосили надзвичайний стан.

Через загострення ситуації 31 січня президент Петро Порошенко зібрав Воєнний кабінет.

1 лютого Росія заявила про "гарантії" припинення вогню на Донбасі, зокрема в районі Авдіївки. Пізніше бойовики відкрили вогонь із "Градів".

Зараз ви читаєте новину «Бійців АТО криють "Гради", танки й артилерія: є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути