неділя, 05 лютого 2017 18:14

ОБСЄ оприлюднила нові подробиці вбивства одного з ватажків бойовиків

ОБСЄ оприлюднила нові подробиці вбивства одного з ватажків бойовиків

Спостерігачі місії ОБСЄ не виявили слідів крові у позашляховику, в якому загинув так званий "начальник управління народної міліції ЛНР" полковник Олег Анащенко.

Про це повідомляє прес-служба ОБСЄ.

"4 лютого об 11:30 члени патруля Місії ОБСЄ відправились на вулицю Червонопрапорну, де побачили огороджене місце події, а також приблизно 20 членів "ЛНР" (деякі з них були озброєні) та пожежну бригаду. У салоні автомобіля та поблизу нього СММ не помітила тіл чи слідів крові", – йдеться у звіті ОБСЄ.

Про загибель Анащенка членам місії повідомив офіцер ЗС Росії зі спільного центру контролю та координації.

За оцінкою спостерігачів, сила вибуху становила 4-5 кілограмів у тротиловому еквіваленті. СММ також визначила, що автомобіль вибухнув під час руху.

4 лютого в Луганську вибухнуло авто з так званим головою "управління народної міліції ЛНР". Згодом бойовики підтвердили загибель Олега Анащенка.
Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ оприлюднила нові подробиці вбивства одного з ватажків бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути