вівторок, 20 вересня 2016 14:30

Новий фільм російських пропагандистів розсмішив навіть бойовиків

Новий фільм російських пропагандистів розсмішив навіть бойовиків
Фото: elise.com.ua

Для підняття бойового духу бойовиків-новобранців так званої ДНР російські пропагандисти зняли документальний фільм про війну на Донбасі, який розсмішив навіть самих бойовиків.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки України.

"Під час створення постановчого фільму використовували вигадані дані щодо втрат сил АТО. У стрічці знялись російські мінометники, які неодноразово обстрілювали позиції українських військових", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зоні АТО поранили трьох українських бійців

"Саркастичні оцінки новобранців отримали кадри підбитих мінометниками танків із характерними ознаками ураження протитанковими засобами, а також наявність на окремих зразках знищеної техніки "сил АТО" маркувань військових частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ, - йдеться в повідомленні розвідки. - Найбільший рівень недовіри до поданої інформації зафіксували серед новоприбулих військовослужбовців мінометної батареї 2-го мотострілецького батальйону полку, які 13 вересня особисто брали участь в евакуації 11 поранених і тіл 7 загиблих "однополчан", і добре пам'ятають відповідь сил АТО на системні провокаційні обстріли з мінометів 82-міліметрового і 120-міліметрового калібру, а також 122-міліметрових гаубиць артилерії", - додали у розвідці.

Раніше повідомляли, що у Росії нагородили морпіхів за обстріли сил АТО.

Зараз ви читаєте новину «Новий фільм російських пропагандистів розсмішив навіть бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути