четвер, 03 листопада 2016 12:46

Невдала атака ворожих диверсантів завершилась втратами

Невдала атака ворожих диверсантів завершилась втратами

Минулої доби 2 листопада українські військові відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи бойовиків на луганському напрямку.

Про це повідомив прес-офіцер сектору "Луганськ" Дмитро Горбунов.

"Під час одного з обстрілів минулої доби близько 17:00 години учасники АТО вступили у бойове зіткнення з ворогом. ДРГ у кількості до 10 осіб намагалася прорватися через наші бойові позиції. Після півгодинного збройного протистояння українським воїнам вдалося знищити вогневі точки ворога та змусити окупантів відступити. Диверсанти мали мінімум 3 постраждалих", - сказав Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загинули два "айдарівці"

За словами прес-офіцера, за поточну добу зафіксували один випадок порушення режиму тиші неподалік Новоолександрівки, де бандити з напрямку Калинового вели прицільний вогонь із гранатометів.

За минулу добу окупанти 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Найбільше обстрілювали маріупольський напрямок - 26 разів. У Павлополі проти сил АТО бандити застосували гранатомети, а в районі Мар'їнки - озброєння БМП, БТР, гранатомети й стрілецьку зброю. Поблизу Широкиного, Тарамчука, Гнутового, Талаківки та Красногорівки обстріли укріплень Збройних сил України тривали з мінометів калібрів 82-мм та 120-мм.

Зараз ви читаєте новину «Невдала атака ворожих диверсантів завершилась втратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути