пʼятниця, 08 липня 2016 16:21

На Світлодарській дузі снайпер убив українського воїна

На Світлодарській дузі снайпер убив українського воїна
Фото: Уніан

8 липня на Світлодарській дузі, що в районі Дебальцевого на Донеччині, ворожий снайпер застрелив українського військового.

Про це повідомляє волонтер Юрій Мисягін у Facebook.

"Останні кілька днів досягнуто домовленості з противником про перемир'я на Світдодарській дузі з 8 ранку і до 18 вечора. Домовленості дотримувалися і вдень все було тихо. А сьогодні з ранку від пострілу снайпера на передовій позиції загинув наш хлопець. Ось і всі домовленості з ворогом".

Нагадаємо, за минулу добу у зоні АТО двоє українських військовослужбовців загинули, ще шестеро отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі ліквідували 7 ворожих диверсантів

Також вчора бойовики 56 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, у тому числі із забороненої Мінськими угодами зброї. На донецькому напрямку зафіксовано 30 випадків ведення вогню з боку терористів, на маріупольському напрямку бойовики 25 разів відкривали вогонь.

Від початку цієї доби і до 6 ранку п'ятниці бойовики 5 разів обстріляли позиції українських військових на донецькому напрямку. Відкривали вогонь у районі Майорська та Авдіївки.

Зараз ви читаєте новину «На Світлодарській дузі снайпер убив українського воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути