пʼятниця, 08 липня 2016 10:23

Бойовики обстріляли Авдіївку та Майорськ із артилерії

Бойовики обстріляли Авдіївку та Майорськ із артилерії
Фото: joinfo.ua

Від початку доби і до 6 ранку п'ятниці бойовики 5 разів обстріляли позиції українських військових на донецькому напрямку. Відкривали вогонь у районі Майорська та Авдіївки.

Про це повідомив прес-офіцер сектора "Донецьк" Аркадій Радківський.

"Загалом за минулу добу російські найманці здійснили 30 обстрілів наших позицій. У районі Авдіївки російські війська використовували 122-мм артилерійські системи. З озброєння БМП були обстріляні наші позиції в районі Опитного, Пісок та Луганського", - зазначив Радківський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР полюють на бомжів-"диверсантів"

За його словами, із 120-мм і 82-мм мінометів були обстріляні позиції ЗСУ в Авдіївці, Новоселівці Другій, Новгородському, Зайцевому, Торецькому і Луганському.

"Загалом з мінометних систем, які заборонені Мінськими домовленостями, було випущено 164 міни. Також від півночі до 6 ранку противник 5 разів обстріляв наші позиції в районі Майорська та Авдіївки", - зазначив він.

Поблизу Майорська бойовики використовували 120-мм міномети. А в районі Авдіївки та Пісок обстріляли позиції ЗСУ з автоматичних гранатометів і ЗУ-22.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 56 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, у тому числі з забороненої Мінськими угодами зброї.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли Авдіївку та Майорськ із артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути