пʼятниця, 26 червня 2020 12:03

На окупованому Донбасі тренуються російські снайпери

На окупованому Донбасі тренуються російські снайпери
Російські снайпери використовують Донбас для відточення майстерності. Фото: pixabay.com

На окупованому Донбасі фіксують збільшення кількості снайперського озброєння та снайперських груп із різних підрозділів спецпризначення РФ.

Про це пише "Укрінформ" з посиланням на представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадима Скібіцького.

"Також ми відмічаємо збільшення кількості снайперського озброєння та снайперських груп. І тут мова йде не лише про снайперський підрозділ ФСБ, інформація про який наявна у відкритих джерелах, але й про інші підрозділи спецпризначення - вони відточують свою майстерність на нашій території в бойових порядках", — заявив військовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили новітню розвідстанцію бойовиків керованою ракетою

Управління розвідки Міноборони проводить постійний моніторинг поставок озброєння та військової техніки Росією на окуповані території через непідконтрольні ділянки кордону та їхнє бойове застосування на території України.

Також розвідка продовжує фіксувати застосування російських систем радіоелектронної боротьби та радіоелектронної розвідки.

"Бачимо, як росіяни заходять на нашу територію, здійснюють випробування та використання у бойових умовах своїх нових систем озброєння та техніки. Після цього вони повертаються на територію РФ для модернізації та підготовки з метою подальшого застосування у бойових діях", - наголосив Скібіцький.

Коментарі Володимира Путіна про кордони РФ в ефірі державного телебачення дали підставу побоюватися, що Кремль може продовжити військове вторгнення в Україну.

Зараз ви читаєте новину «На окупованому Донбасі тренуються російські снайпери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути