пʼятниця, 20 січня 2017 09:12

Чиновниця вкрала $10 тисяч

Чиновниця вкрала $10 тисяч

СБУ викрила чиновницю Луганської облдержадміністрації. Її зловили на привласненні бюджетних коштів. Про це на офіційній сторінці у Facebook повідомляє прес-служба СБУ.

Працівники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на привласненні бюджетних коштів заступницю начальника відділу Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Чиновниця 2016 року систематично оформлювала підвищені премії на своїх підлеглих. Зловмисниця "збирала" частину нарахувань нібито на придбання товарно-матеріальних цінностей", - передають в СБУ.

Співробітники спецслужби задокументували, що так вона привласнила понад 100 тис. бюджетних грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Порошенка й СБУ хочуть позиції щодо Савченко

Під час обшуків за місцем проживання та в службовому кабінеті чиновниці оперативники СБУ виявили 470 тис. грн та $10 тис. Правоохоронці встановлюють походження грошей.

Перевіряють можливу причетність до корупційної схеми інших посадовців адміністрації.

На Харківщині засудили розповсюджувача сепаратистських матеріалів. Жовтневий райсуд Харкова засудив зловмисника. Його співробітники СБУ затримали наприкінці вересня минулого року. Засуджений за розповсюдження матеріалів із закликами до зміни меж території держави.
Зараз ви читаєте новину «Чиновниця вкрала $10 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути