пʼятниця, 09 вересня 2016 08:27

На Донбасі працюють великокаліберні міномети та снайперські групи

На Донбасі працюють великокаліберні міномети та снайперські групи
Фото: glavpost.com

За минулу добу бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Про це розповів речник штабу АТО Іван Арєф'єв.

"На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли Широкине, Талаківку та Водяне зі 120-мм та 82-мм мінометів. Окрім того, по Широкиному окупанти застосували артилерію. А Водяне, Мар'їнку та Широкине обстріляли з гранатометів. Для здійснення морально-психологічного тиску на підрозділи сил АТО противник застосував снайперські групи та стрілецьку зброю в районі Мар'їнки. А з кулеметів та стрілецької зброї стріляли по Трудівському, Новотроїцькому та Мар'їнці.

На Донецькому напрямку провокативні обстріли з боку російсько-окупаційних військ відбулися поблизу Авдіївки, Верхньоторецького та Новгородського. При цьому ворог застосовував кулемети, стрілецьку зброю та гранатомети.

На Луганському напрямку бойовики зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів обстріляли Новоолександрівку та Новозванівку. Також позиції українських бійців біля Попасної та Новоолександрівки обстріляв снайпер", - розповів Арєф'єв.

Окрім того, зросла кількість прольотів ворожих безпілотників. За добу зафіксовано 8.

"З опівночі станом на 8 ранку російсько-окупаційні війська вже 7 разів відкривали вогонь. 4 рази на Маріупольському напрямку, 2 - на Луганському, 1 - на Донецькому. По Широкиному застосували 120 та 82 міномети. По всіх напрямках застосовуються стрілецьку зброю та гранатомети", - повідомив Арєф'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плотницький погрожує за рік захопити Донбас

За інформацією народного депутата Дмитра Тимчука, Росія відправляє на Донбас 900 підготовлених військових.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі працюють великокаліберні міномети та снайперські групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути