четвер, 08 вересня 2016 13:05

Плотницький погрожує за рік захопити Донбас

Плотницький погрожує за рік захопити Донбас
Фото: podrobnosti.ua

Головний бойовик так званої ЛНР Ігор Плотницький заявив, що захопить весь Донбас до 8 вересня наступного року.

Про це Плотницький сказав у своєму зверненні з нагоди чергової річниці визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників, передає сеператистський сайт ЛИЦ.

"Наш обов'язок - домогтися звільнення всіх своїх земель і людей. Упевнений, для цього нам не доведеться чекати 8 вересня наступного року", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФСБ прослуховує телефони жителів Луганщини

Нещодавно на лідера бойовиків здійснили замах у Луганську. Однак він швидко повернувся до роботи.

Нагадаємо, Луганщина окупована бойовиками понад 2 роки. 27 квітня 2014 року невідомі озброєні люди захопили СБУ та проголосили Луганську народну республіку. На територіях, що зараз під контролем бойовиків, до війни мешкали 1,57 млн осіб. Внаслідок бойових дій ця цифра скоротилося більш ніж на чверть.
У травні так звану ЛНР очолив Ігор Плотницький. Він же брав участь у викраденні та перевезенні до Росії українського нардепа, військовослужбовця Надії Савченко, яка на той час пішла добровольцем у батальйон "Айдар".

Як повідомляли раніше, вчора, 7 вересня, у тимчасово окупованому Донецьку відзначили День визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників.

Зараз ви читаєте новину «Плотницький погрожує за рік захопити Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути