вівторок, 26 липня 2016 12:10

На Донбасі ліквідували 11 бойовиків

На Донбасі ліквідували 11 бойовиків
Фото: www.expres.ua

За минулу добу на Донбасі загинули 11 бойовиків, ще 14 поранені.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"11 загиблих та 14 поранених військовослужбовців 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка), 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 6-го окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін відкличе своїх "інструкторів" із ДНР

Найбільших втрат бойовики зазнали під Широкиним та Зайцевим.

"Найбільших втрат зазнали підрозділи 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), які намагались здійснювати диверсійно-розвідувальні дії у районі населеного пункту Широкине, а також 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка), які здійснювали обстріли сил АТО у районі населеного пункту Зайцеве. Встановлено прізвища деяких важкопоранених, направлених до міських клінічних лікарень Донецька та Новоазовська: Терещенко Борис Юрійович, Денисов Денис Володимирович, Поцелуєв Олександр Анатолійович і Бєлий Іван Григорович", - зазначили в ГУР.

Раніше повідомляли, що у Горлівку під Донецьком бойовики привезли групу озброєних людей, щоб збирати брухт. Місцеві вважають, що це росіяни.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі ліквідували 11 бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути