понеділок, 29 серпня 2016 12:55

На Донбасі 2 мирних жителів отримали поранення - ОБСЄ

На Донбасі 2 мирних жителів отримали поранення - ОБСЄ
espreso.tv

Під час обстрілу бойовиками Станиці Луганської поранений місцевий житель.

Про це поінформувала моніторингова місія ОБСЄ.

"25 серпня у підконтрольній уряду Станиці Луганській місія констатувала, що лінію електропередачі над дахом одного з будинків обірвали. Працівник електротехнічної компанії сказав, що кабель пошкоджено минулої ночі. Посередині даху цього будинку спостерігачі також бачили вибоїну. А на присадибній ділянці зафіксували свіжі воронки і дійшли висновку, що пошкодження отримали внаслідок трьох або чотирьох пострілів автоматичного гранатомета. Власниця будинку розповіла спостерігачам, що її чоловік отримав поранення в результаті обстрілу і нині перебуває у лікарні в Станиці Луганській. Лікар підтвердив, що чоловік, який мешкає у пошкодженому будинку, доставлений до лікарні з пораненнями", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАТЙТЕ ТАКОЖ: Росію може зупинити превентивний удар - ізраїльський військовий

Чоловіка з осколковим пораненням щиколотки доставили до лікарні Донецька внаслідок влучення гранати у будинок.

"У супроводі офіцера збройних сил Російської Федерації у Спільному центрі з контролю та координації члени місії відвідали лікарню у Донецьку. Поспілкувалися з одним із пацієнтів, чоловіком віком 57 років. Співрозмовник розповів спостерігачам, що 24 серпня до його будинку влучила граната. Сам він отримав осколкові поранення щиколотки. Персонал лікарні сказав, що чоловік поранений внаслідок обстрілу, який стався в Олександрівці за 20 кілометрів на південний захід від Донецька 24 серпня", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу російські окупаційні війська 76 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі 2 мирних жителів отримали поранення - ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути