понеділок, 29 серпня 2016 09:46

Бойовики гатили з танків і важкої артилерії по позиціях сил АТО

Бойовики гатили з танків і важкої артилерії по позиціях сил АТО
nahnews.org

За минулу добу російські окупаційні війська 76 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО. Зокрема, 37 обстрілів зафіксовано на донецькому, 27 - на маріупольському та 12 - на луганському напрямках.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

"На донецькому напрямку до світанку противник вів вогонь з важкої артилерії 152-мм калібру по Архангельському. Ввечері понад сотню снарядів калібру 122 мм випустив по Авдіївці, провівши протягом двох годин серію з чотирьох обстрілів. Три снаряди того ж калібру потрапили по Пісках. На ділянці Авдіївка - північні околиці Горлівки окупанти активно застосовували мінометний вогонь, у тому числі із забороненого 120-мм калібру. По Авдіївці ворог знову провів масований обстріл із танків, випустивши понад чотири десятки снарядів. В районі Світлодарської дуги супротивник вів вогонь із мінометів 82-мм калібру та залучив бойові машини піхоти. По Новоселівці Другій наніс удар з протитанкового ракетного комплексу. По укріпленнях у Луганському, Пісках та Авдіївці застосували зенітні установки. Захисники Пісків та Опитного потрапили до снайперських прицілів", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путіну треба окропити нашою кров'ю вибори в Госдуму - Касьянов

На маріупольському напрямку ворог випустив понад шість десятків артилерійських снарядів калібру 122 мм по Широкиному. Ще близько семи одиниць - по укріпленнях в Талаківці. У Мар'їнці, Тарамчуку, Красногорівці та Талаківці противник вів мінометний, гранатометний та кулеметний вогонь. Широкине, Водяне, Новотроїцьке та Гнутове обстрілював із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. У Новогригорівці та Старогнатівці вогонь відкривали з автоматичних станкових гранатометів. У Мар'їнці зафіксована активність бойових машин піхоти. Тут і у Широкиному працював снайпер.

На Луганщині по позиціях у Новоолександрівці, Новозванівці та Жовтому супротивник вів гранатометний вогонь. У Золотому застосовував стрілецьку зброю. Обстріли Станиці Луганської тривали з використанням мінометів 82-мм калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поблизу позицій Новоолександрівки активізувався снайпер. Двічі над нашими позиціями літав безпілотник.

Нагадаємо, бойовики обстріляли житлові райони Авдіївки на вул. Лермонтова.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики гатили з танків і важкої артилерії по позиціях сил АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути