вівторок, 03 січня 2017 12:00

Мінські домовленості безперспективні - українська розвідка

Мінські домовленості безперспективні - українська розвідка

Вирішити конфлікт на Донбасі Україна зможе лише тоді, коли до переговорів повноцінного долучаться впливові держави світу.

Своїм баченням ситуації поділився в телеефірі "112 Україна" колишній голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

"Цей план, який ми маємо в Мінську, не має таких перспектив ні 2017-го, ні 2018-го, тому що ми бачимо, що цю ситуацію часто використовує Росія і бойовики, а деякою мірою і наші сили, готові далі продовжувати цей конфлікт, не бачачи виходу", - зазначив генерал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генерал назвав винних у трагедії на Світлодарській дузі

Маломуж також розповів, що лише залучення до переговорного процесу могутніх гравців на міжнародній арені допоможе Україні врегулювати ситуацію з Донбасом та стримати агресію Росії.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука заявив, що українській армії поки що не вистачає сили повернути Донбас військовим шляхом. Скоро це може стати реальним сценарієм завершення збройного конфлікту.

Зараз ви читаєте новину «Мінські домовленості безперспективні - українська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути