четвер, 26 січня 2017 18:00

Міністр хоче налагодити залізничне сполучення з терористами

Міністр хоче налагодити залізничне сполучення з терористами

Міністр України з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш хоче налагодити залізничне сполучення між містами на лінії розмежування в зоні АТО.

Про це він розповів у інтерв'ю виданню "Українська правда".

"Я за те, щоб відновити залізничне сполучення між найближчими містами з обох сторін лінії зіткнення, оскільки залізниця залишається в підпорядкуванні української держави. Тоді не доведеться вистоювати черги на контрольно-пропускних пунктах. Сів у вагон, переїхав лінію розмежування - і вийшов у Бахмуті", - поділився Черниш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики направили три тисячі вигаданих танків на Росію

Також міністр планує запустити програму дистанційного навчання для мешканців тимчасово окупованих територій. Черниш розповів, що одна із громадських організацій вже розробила підручники, якими можна скористатися через інтернет.

Пізно ввечері 25 січня ветерани АТО затримали потяг із контрабандою на блокпості неподалік села Гірського (Попаснянський район Луганщини. - ред.), який прямував до окупованих бойовиками територій. Залізниця залишається одним із найбільших шляхів перевозу контрабанди в самопроголошені ДНР і ЛНР.
Зараз ви читаєте новину «Міністр хоче налагодити залізничне сполучення з терористами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути