четвер, 26 січня 2017 12:25

Машиніст потягу з контрабандою намагався переїхати ветеранів АТО: з'явилося відео
6

Ветерани АТО облаштували у зупиненому потязі пункт обігріву
Фото: Facebook
Українські військовики готуються зупиняти потяг із контрабандою
Учасники блокади на блокпості 26 січня
Супроводжуючі документи на контрабандний потяг
Ветерани і волонтери перекрили потягу проїзд

Потяг із контрабандою, який прямував до підконтрольних бойовикам територій, намагався протаранити ветеранів АТО.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook Семен Семенченко

"Ветерани почали третій етап блокади торгівлі з окупантами. Заблокована залізниця Луганськ - Лисичанськ - Попасна. 12 вантажних поїздів і більш ніж 700 вагонів на цій ділянці сьогодні виключили з процесу фінансування тероризму", - поділився народний депутат новинами на своїй сторінці.

Ветерани АТО разом із народними депутатами заблокували шлях потягу на блокпості неподалік села Гірського (Попаснянський район Луганщини. - ред.), який прямував і до окупованих бойовиками територій. Учасники блокади попередили правоохоронців та СБУ про підозрілий потяг. Але машиніст ешелону не зупинився навіть тоді, коли побачив групу людей на рейках. Українські військовики, незважаючи на спротив, зупинили потяг і приварили його зварювальним апаратом до колії біля Редута Богдана.

"Він стане пам'ятником контрабанді й торгівлі на крові", - сказав учасник блокади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп приніс у Раду горілку ДНР

Що саме везли у 56 вагонах, зараз невідомо. Українські митники не мають технічних засобів для того, аби їх відкрити. Тимчасово ветерани АТО переобладнали потяг під пункт обігріву.

Волонтерка Наталія Воронкова впевнена, що зона проведення АТО сьогодні приносить великі прибутки обом сторонам конфлікту. "У нас контрабанда йде повним ходом, зараз Армагеддон твориться всюди: мобільні групи з боротьби з "контрабасом" взагалі ліквідують. Тепер зона АТО перетворюється в зону відкритого заробляння бабла...", - сказала Воронкова.
Зараз ви читаєте новину «Машиніст потягу з контрабандою намагався переїхати ветеранів АТО: з'явилося відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути