понеділок, 27 лютого 2017 00:23

Ми маємо абсолютно конкретний план щодо Донбасу – Аваков

Ми маємо абсолютно конкретний план щодо Донбасу – Аваков

Українська влада має план щодо Донбасу, не пов'язаний з поступками путінському режиму. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в інтерв'ю ТСН.

За його словами, у зв'язку з цим перехідним періодом "активізувалися різні плани, зокрема плани, інспіровані різними країнами і людьми".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнення Донбасу: представник Порошенка назвав можливі терміни

"Я як практик, який занадто багато часу провів у зоні АТО і розумію, що там відбувається, теж беру в цьому участь. Ми маємо абсолютно конкретний план щодо Донбасу, який у разі, якщо воля путінського режиму до реального врегулювання все-таки проявиться під натиском Заходу, будемо реалізовувати. Він зовсім не пов'язаний ні з найменшими поступками путінському режиму", - наголосив Аваков.

Визволення Криму і Донбасу не можна відділяти одне від одного. Необхідна єдина формула відновлення територіальної цілісності України, заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Зараз ви читаєте новину «Ми маємо абсолютно конкретний план щодо Донбасу – Аваков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути