понеділок, 21 листопада 2016 14:55

Медведчук обговорив Мінський процес із послом Угорщини

Медведчук обговорив Мінський процес із послом Угорщини
Віктор Медведчук. Фото: ТАСС

Лідер Громадського руху "Український вибір - Право народу" Віктор Медведчук провів зустріч з надзвичайним і повноважним послом республіки Угорщина в Україні Ерно Кешкенем, в ході якої сторони обговорили ситуацію на Донбасі, способи розв'язання кризи, а також проміжні підсумки і перспективи Мінського процесу.

Така інформація оприлюднена на сайті громадського руху.

Кешкень висловив переконання, що Мінські домовленості мають бути виконані і що саме дипломатичне вирішення конфлікту на Донбасі - єдиний прийнятний шлях виходу з ситуації, що склалася.

"Це дозволить уникнути дестабілізації у Східній Європі", - вважає він. Надзвичайний і повноважний посол республіки Угорщина впевнений, що всім сторонам Мінського процесу слід докласти максимум зусиль для виконання досягнутих домовленостей. Він також високо оцінив внесок Медведчука у процес мирного врегулювання на Донбасі і звільнення утримуваних осіб.

Лідер "Українського вибору - Права народу" зі свого боку подякував послу як представника європейської сторони за сприяння у вирішенні конфлікту і досягнення миру на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук обговорив Мінський процес із послом Угорщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути