понеділок, 15 серпня 2016 18:36

Лютий-березень 2017 року Порошенко як президент може не пережити

Лютий-березень 2017 року Порошенко як президент може не пережити
Командир роти батальйону "Дніпро-1" Володимир Шилов. Автор: Тарас Подолян

Якщо Порошенко продовжуватиме злочинну політику, його кар'єра як президента може швидко закінчитися.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповів 54-річний Володимир Шилов, колишній командир роти "Донецьк-1" у складі батальйону "Дніпро-1".

Я вважаю Мінські домовленості повним провалом. За період їх дії територія, яку контролюють сепаратисти, збільшилась удвічі. Річ у тому, що міста Новоазовськ та Старобєшеве контролювала Україна. Доки ми виконували умови "Мінського договорняка", Росія захопила всю цю ділянку. Напрошується питання, нікому було зупиняти російські війська? То, по суті, цим мали займатися спецпризначенці МВС і СБУ, бо в нас досі в країні не запроваджений воєнний стан. В Україні діє незрозуміле АТО. Наш президент злочинець, аргументую чому. Без оголошення воєнного стану армія не може воювати на території своєї країни, а вона зараз воює. Не можна проводити мобілізацію, а в нас уже шість хвиль відбулося. Це - грубе порушення. Зараз більшість добровольців сидять у в'язницях за те, що для військових потреб забирали в людей транспорт. За законами воєнного часу військовий під розписку може взяти авто. Потім за цією розпискою держава компенсує власнику вартість машини. А зараз виходить, що боєць украв автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На нас суне справжня орда" - комбат.

Я не знаю, коли закінчиться війна. Але думаю, що з такою політикою, яку проводить наш президент, лютий-березень наступного року на посаді йому не пережити. Все зміниться тоді, коли приберуть Порошенка і на його місце поставлять людину, яка не боятиметься приймати вольові рішення.

Дзвонять мені хлопці, з якими я служив у Афганістані, і кажуть, що в Липецьку фабрика "Рошен" працює на повну. В окупованому Донецьку на всіх полицях магазинів продають українські цукерки, а в Києві кількість фірмових магазинів "Рошен" зросла у кілька разів. Українські солдати воюють точно не за це.

Раніше повідомлялось, що ватажок терористів Захарченко оголосив повну мобілізацію.

Зараз ви читаєте новину «Лютий-березень 2017 року Порошенко як президент може не пережити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути