понеділок, 03 жовтня 2016 17:16

Лисенко назвав істерикою заяви бойовиків про розведення військ

Лисенко назвав істерикою заяви бойовиків про розведення військ
radiosvoboda.org

Заяви окупантів, що Збройні сили України не розпочали відводити сили та засоби з району Петрівського є провокативними. Згідно з угодою, на відведення сил передбачається три дні. Зараз відбувається узгодження відведення.

Про це розповів речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, пишуть УНН.

"Згідно з рамковим рішенням, на погодження розведення відводиться доба для кожної зі сторін. І після цього погодження має відбуватися розведення сил і засобів протягом трьох діб. Українська сторона повністю дотримується цих умов. Зараз узгоджуємо місця відведення сил і засобів та іншого. Тому істерика російсько-окупаційного командування з приводу того, що ми, українці, не розпочали відводити свої сили і засоби, є провокаційною. Керівництво ДНР і ЛНР підписалося під цим рамковим рішенням, тому має повністю дотримуватись узгоджених пунктів. Нічого страшного поки що не відбувається. У нас є ще три доби на відведення сил і засобів. Ми їм наполегливо рекомендуємо вивчити текст рамкової угоди", - розповів Лисенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики нахабно зривають Мінський процес - Геращенко

Як повідомляли, за даними української розвідки, бойовики запланували розпочати розведення сил поблизу Петрівського 3 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Лисенко назвав істерикою заяви бойовиків про розведення військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути