понеділок, 31 жовтня 2016 11:35

Кремль хоче зменшити витрати на бойовиків

Кремль хоче зменшити витрати на бойовиків
Фото: 62.ua

Росія хоче зменшити фінансове утримання так званої ЛНР.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп від фракції "Народний фронт" Дмитро Тимчук.

"Російське керівництво намагається знизити прямі фінансові витрати на утримання ЛНР, підвищивши ефективність "енергетичного сектору республіки". Зокрема, через неефективну діяльність нафтопереробних компаній ЛНР, причиною чого є російські посередники при контрабанді нафтопродуктів на Донбас, російські куратори планують низку реформ в енергетичній сфері "республіки". Так, передбачається змінити порядок продажу російської нафти і бензину в ЛНР, викинувши зі схеми приватних посередників з РФ і перейшовши на прямі поставки підприємству "Луганськнафтопродукт" ("державне унітарне підприємство", створене 2015 року розпорядженням "ради міністрів ЛНР", центральний офіс розташований за адресою Луганськ, вул. Радянська, 38)",- пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛНР озвучили дату початку розведення сил біля Станиці Луганської

На даний момент контрабанду нафтопродуктів з РФ здійснюють російські приватні фірми-посередники, які беруть свій відсоток від суми поставок. За підрахунками російських кураторів, після їх усунення зі схеми "уряд ЛНР" при реалізації нафтопродуктів зможе забезпечити додаткові надходження до бюджету в розмірі 20-30 млн руб. щомісяця за рахунок коштів, які раніше йшли посередникам.

Раніше повідомляли, що в тимчасово окупованому Луганську затримали дезертира-росіянина та банду кримінальників, які розкрадали зброю.

Зараз ви читаєте новину «Кремль хоче зменшити витрати на бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути