четвер, 09 лютого 2017 15:47

Командування 58-ї бригади відмовилось від своїх бійців, які підтримують блокаду

Командування 58-ї бригади відмовилось від своїх бійців, які підтримують блокаду

Сьогодні бійці 16-го батальйону 58-ї бригади Збройних сил опублікували відео. На ньому військові закликають Порошенка припинити торговельні відносини з терористами на окупованих територіях.

Наші підрозділи не залучені до акції торговельної блокади, люди на відео демонструють особисту позицію. Цю інформацію опублікували на сайті Міністерства оборони. Прес-служба міністерства посилається на командування 58-ї окремої механізованої бригади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, як ЄС відреагував на блокаду Донбасу

"Люди на відео не представляють Збройні сили України, а демонструють винятково власну позицію" - йдеться в повідомленні.

"Кожна гривня, спрямована на окуповані території – це пряме фінансування тероризму. Тероризму, який третій рік поспіль не дає спокою нашій державі", - заявили бійці.

Зараз ви читаєте новину «Командування 58-ї бригади відмовилось від своїх бійців, які підтримують блокаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути