вівторок, 10 січня 2017 08:35

"Гради" і поранені - бойовики стріляють на всіх напрямках

"Гради" і поранені - бойовики стріляють на всіх напрямках
Фото: pravda.com.ua

Минулої доби на Донбасі зафіксували 46 обстрілів. П'ятеро українських військових отримали поранення.

Повідомив повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Учора на всіх напрямках було дуже гаряче. На маріупольському з 82-міліметрових мінометів обстрілювали Водяне, а з гранатометів і стрілецької зброї – Мар'їнку, Широкине, Талаківку, Чермалик, Павлопіль та Гнутове. По Широкиному вогонь вела БМП противника.

На донецькому також із мінометів різних калібрів обстрілювали Зайцеве, Авдіївку та Луганське. Із гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по Красногорівці, Авдіївці та Опитному. По Луганському також вела вогонь БМП противника.

На луганському, у районі Сизого бойовики застосували БМ-21 "Град". Із мінометів неодноразово вели вогонь по Троїцькому, а з гранатометів - по Станиці Луганській та Новозванівці. По Новозванівці також вели вогонь і з протитанкових керованих ракетних комплексів. По Троїцькому вогонь вів снайпер", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики вбили дівчину

"Ніч також пройшла неспокійно. На цю хвилину є 8 обстрілів. Важке озброєння не використовували, вели вогонь із гранатометів на маріупольському напрямку - по Мар'їнці, Водяному та Широкиному. Зі стрілецької зброї - по Павлополю. На луганському - по Новозванівці. На ранок вели вогонь з 82-міліметрових мінометів по Зайцевому", - додав Матюхін.

8 січня 3 військовослужбовці не повернулись з бойового завдання до місця розташування своєї військової частини. Зараз з'ясовуються всі обставини події.
Зараз ви читаєте новину «"Гради" і поранені - бойовики стріляють на всіх напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути