вівторок, 07 лютого 2017 16:25

Героїв Дебальцевого вшанують маршем

Героїв Дебальцевого вшанують маршем

У столиці 18 лютого відбудеться пам'ятна хода героїв Дебальцевого та вшанувальний концерт.

Про це повідомляє рух "Січові Стрільці" у Facebook.

"Для координації зусиль ми створюємо організаційний комітет, в який увійдуть представники різних громадських організацій. Українське суспільство має пам'ятати про подвиг захисників Дебальцева: як полеглих, так і живих", - повідомили активісти в соціальній мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убитих бойовиків вивозять фурами

Активісти закликають бійців, родичів, волонтерів, громадських діячів та всіх небайдужих об'єднатися та згадати про подвиг героїв і вшанувати полеглих.

У лютому 2015 року увесь світ спостерігав, як з Дебальцівського плацдарму на підбитих машинах або пішки, з пораненими на руках у режимі повної тиші виходили українські бійці. Багато місяців поспіль територію захищали тисячі бійців з різних підрозділів. Сотні з них загинули. Найбільше бійців було втрачено в останній місяць перед виведенням військ.
Зараз ви читаєте новину «Героїв Дебальцевого вшанують маршем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути