вівторок, 05 липня 2016 12:23

ФСБ обшукує будинки мешканців ДНР та забирає телефони

ФСБ обшукує будинки мешканців ДНР та забирає телефони
Фото: donbass.ua

Бойовики проводять обшуки під приводом протидії українським диверсантам.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Російське окупаційне командування продовжує заходи з поширення дезінформації серед місцевого населення Горлівки та прилеглих населених пунктів про наміри сил АТО провести наступальну операцію у цьому районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 100 мирних жителів Торецька блокували пересування військових

"2-4 липня, під приводом протидії диверсійно-розвідувальним групам Збройних Сил України напередодні "наступу сил АТО" у н.п.Горлівка співробітниками ФСБ РФ спільно із т.зв. МДБ ДНР було проведено більше 60 обшуків приватних помешкань", - йдеться у повідомленні ГУР.

Зазначається, що російські окупанти тимчасово вилучали у місцевих побутові комунікаційні прилади, у т.ч. смартфони, планшети, персональні комп'ютери та акустичні стереосистеми із вбудованими радіоприймачами "щоб унеможливити передачу інформації ворожій стороні та зворотній зв'язок".

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що бойовики шукають українських диверсантів та збираються влаштувати "хрестову ходу" на Київ.

Зараз ви читаєте новину «ФСБ обшукує будинки мешканців ДНР та забирає телефони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути