вівторок, 20 вересня 2016 08:34

Диверсанти впритул атакували бійців АТО

Диверсанти впритул атакували бійців АТО
Фото: inforesist.org

За минулу добу бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Під Новозванівкою відбувся бій.

Про це розповів речник штабу АТО Іван Арєф'єв.

"З опівночі станом на 7:30 бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї по Павлополю. Провокуючим вогнем із БМП стріляли по Старогнатівці та Луганському. Усього з опівночі 3 рази обстрілювали позиції українських захисників.

Щодо минулої доби, 22 рази відкривали вогонь. Не зважаючи на провокації, ЗСУ неухильно дотримуються Мінських угод.

На Донецькому напрямку зафіксовано 10 порушень режиму тиші. Обстріли з боку окупантів із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї відбулися в районі Авдіївки, Луганського, Майорська, Новоселівки та Верхньоторецького. Окрім того, по Авдіївці окупанти відкривали вогонь із міномету 82-го калібру.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 8 порушень режиму тиші. У районі Широкиного, Мар'їнки, Водяного, Старогнатівки, Богданівки та Павлополя бойовики вели турбуючий вогонь із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 порушення режиму тиші. Противник вдався до збройних провокацій у районі Новоолександрівки та Новозванівки, де вели вогонь зі стрілецької зброї і підствольних гранатометів. Окрім того, у районі населеного пункту Новозванівка з боку населеного пункту Калинове відбулося бойове зіткнення з ДРГ російсько-окупаційних військ. Противник підійшов до позицій наших захисників і відкривав провокуючий вогонь із кулеметів і стрілецької зброї. Наші захисники були вимушені відкрити вогонь у відповідь зі стрілецької зброї. Після цього диверсійно-розвідувальна група відступила", - розповів Арєф'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський спецназ готує диверсії у тилу сил АТО

За інформацією української розвідки, ворог готує постановочні диверсії проти власних сил та на об'єктах цивільної інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Диверсанти впритул атакували бійців АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути